ServiceSites: stabiele, gebruiksvriendelijke SaaS-diensten tegen een zeer scherpe prijs.

 

Easy online publishing

...een heldere visie

Onze visie kenmerkt zich in vier speerpunten:

  1. ServiceSites ontwikkelt concepten, producten en modules die (deels) herbruikt kunnen worden voor toekomstige klanten.
  2. ServiceSites ontwikkelt gebruiksvriendelijke software. Gebruikers hebben geen uitgebreide handleiding of intensieve training nodig.Het beheer van de applicaties is logisch en intuïtief.
  3. ServiceSites ontwikkelt producten die aansluiten bij de branche en het werkgebied van haar klanten en abonnees. Software wordt continu doorontwikkeld op basis van gebruikerservaringen.
  4. Onze werkwijze is geïnspireerd op de 'Lean Start-up Methodology'. De kernvraag die wij ons stellen is niet 'kan het gemaakt worden', maar 'moet het gemaakt worden'; 'draagt het bij aan het succes van onze gebruikers'. Door snel te leren is onze cyclus beduidend sneller dan die van andere aanbieders en sluiten we beter aan bij de behoeftes van onze klanten

Dit betekent dat u:

  • snel over uw applicatie kunt beschikken;
  • bespaart op de ontwikkelkosten;
  • een bewezen effectieve oplossing vindt voor uw situatie;
  • ook in de toekomst software heeft die aan blijft sluiten op uw wensen en behoeftes.

 

Ontdek het zelf:

Van al onze producten zijn demo-omgevingen beschikbaar waar u vrijblijvend kunt toetsen of we onze belofte ook voor u waar maken. Wij zijn benieuwd naar uw reactie!