De SaaS-diensten van ServiceSites optimaliseren business processen waarin ‘matching’ centraal staat

 

Easy online publishing

ServiceSites International BV

ServiceSites International BV ontwikkelt, host, beheert en exploiteert SaaS-diensten met een portfolio dat is opgebouwd uit een verscheidenheid aan producten/diensten afgestemd op afnemers in diverse sectoren. De webapplicaties kenmerken zich door een grote gebruikersvriendelijkheid én -tevredenheid, een scherpe prijs en stabiele, betrouwbare kwaliteit. 

ServiceSites wordt geleid door Leonard Jansen.

Leonard Jansen is marketeer, Leonard Jansenconceptontwikkelaar en Internet pionier. Vanaf 1994 is hij betrokken bij het inzetten van Internet in de activiteiten van zowel profit als non-profit organisaties. Zijn ervaringen uit de beginperiode van Internet waren de basis voor het succesvolle boek “Uw bedrijf op Internet” voor MKB-ondernemers, dat in 2000 een bestseller was.


ServiceSites International B.V. is een winstgevende en financieel gezonde besloten vennootschap met een duidelijke visie. Met een kleine vaste kern aan toegewijde medewerkers en een netwerk van kwalitatieve toeleveranciers is de afgelopen jaren een stabiele en hoog gewaardeerde bedrijfsvoering gerealiseerd met een uitstekende, objectief gemeten, beschikbaarheid en performance.

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en/of overige rechtsbetrekkingen, gesloten tussen ServiceSites International BV en opdrachtgevers met betrekking tot de levering van diensten en/of software, zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing, tenzij in de vorm van gebruiksovereenkomsten andere afspraken gemaakt zijn. Voor onze basis hostingdiensten is een SLA beschikbaar.